2018-03-07 07:05:59• hírek • Közlemény

Irodalmi pályázat határon túli magyar középiskolásoknak

A Guttenberg Pál Népfőiskola és az Orpheusz Kiadó vers és novellaíró pályázatot hirdet a Magyar Széppróza Napja alkalmából.

A versenyen minél több határon túli magyar középiskolás részvételére számítanak a szervezők. Minden pályázó kategóriánként 1-1 művel jelentkezhet, maximum 5 A/4-es gépelt oldal (12-es betűméret, 1.5-ös sorköz) terjedelemben.


A 15 legtehetségesebbnek ítélt pályázó részt vehet a 2018 augusztusában, Balassagyarmaton szervezett Orpheusz Írótáborban, továbbá (megfelelő mennyiségű és minőségű pályamunka esetén) a legjobb írásokból antológiát jelentetnek meg.


Az eredményhirdetés és a díjátadás 2018. június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napján Budapesten leaz, ekkor további díjak is átadásra kerülnek majd. Az elkészült művek beadási határideje 2018. április 11., azaz a magyar költészet napja.


A pályaműveket postai úton lehet beadni három példányban, gépelve, feltüntetve a pályázó nevét, elérhetőségét (levelezési cím, e-mail és telefon), lakhelyét, iskoláját és életkorát az Orpheusz Kiadó címére: 1062 Budapest, Bajza utca 18.


A borítékon fel kell tüntetni, hogy: „Irodalmi pályázat”.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: